Babagan awake dhewe

siji

Tianjin Anxintongda Pipe Group Co., Ltd dumunung ing Zone Tianjin Industrial - Daqiuzhuang Industry Park, Jinghai County, Tianjin City, China, spesialisasi ing Manufaktur saka steel pipe, tabung lan gulungan kawat kanggo construction. Our company Jembaré saka 50000 meter, kapasitas produksi Annual 500000 ton

Our company wis Manajemen Quality lengkap lan ngelmu system.For seri baja produk, kita duwe enem tambahan pabrik, total 14 baris produksi welding otomatis, kapasitas produksi saben wulan luwih saka 40000 tons.We uga duwe 4 galvanizing line produksi lan loro perdagangan internasional company.The Tianjin Fangya International Co., Ltd iku salah siji saka wong-wong mau.

 

 

Our company dilengkapi pabrik Processing profesional nyengkuyung ekspor perdagangan lan ketemu pelanggan demand.Our produk sing digunakake digunakake ing bangunan, kreteg, Tunnel, culverts lan produk support.Our formwork horisontal ngedol uga ing loro pasar domestik lan jaban rangkah, ngekspor kanggo akeh negara lan wilayah. produk utama kita kalebu pipo scaffolding, pipo baja ERW, Hollow tabung bagean-alun, wis pipo galvanized baja, Hot dipped pipo galvanized baja, gulungan kawat GI / GL, PPGI / PPGL gulungan kawat, roofing sheet Corrugated, amba baja bar lan akeh liyane khusus tabung jinis baja etc. kaca taunan luwih saka 100,000 ton.

Our company nderek masang saka "kawitan pelanggan, kanggo usaha kanggo proses", filsafat bisnis, ing "kawitan pelanggan" asas kanggo akèh pelanggan karo kualitas apik lan paling layanan. We Sincerely seneng netepake hubungan bisnis bebarengan ono gunane karo klien saka kabeh ndonya ing roto dawa. Kabeh Staff kita perusahaan welcome kanggo awakmu teka!

Telphone: 0086-22-68622106

Fax: 0086-22-83745870

Mobile Phone: 0086-18722321843 (Whatsapp / WeChat)

Email: ara@tjaier.com

 


WhatsApp Online Chat !