Tentang Kami

hiji

Tianjin Anxintongda Steel pipe Grup Co., Ltd aya di Parabot Tianjin Industrial - Daqiuzhuang Industri Park, Jinghai County, Tianjin Kota, Cina, specializes di manufaktur pipa baja, tabung na coils pikeun konstruksi. parusahaan urang nyertakeun wewengkon 50000 méter pasagi, kapasitas produksina Taunan of 500000 ton

parusahaan urang ngabogaan manajemén Quality lengkep jeung ilmiah system.For runtuyan baja produk, urang kudu genep cabangna pabrik, jumlahna aya 14 jalur produksi las otomatis, anu kapasitas produksina bulanan geus leuwih ti 40000 tons.We ogé mibanda 4 galvanizing garis produksi jeung dua perdagangan internasional company.The Tianjin Fangya International Co., Ltd nyaeta salah sahijina.

 

 

parusahaan urang dilengkepan pabrik pengolahan profésional pikeun ngarojong perdagangan ékspor sarta papanggih konsumén demand.Our produk anu loba dipaké dina wangunan, sasak, torowongan, culverts jeung produk support.Our formwork horizontal séjén ngajual ogé dina duanana pasar domestik jeung luar negeri, exporting mun loba nagara jeung wewengkon. produk utama urang kaasup nu pipa Parancah, pipa baja ERW, usik tube bagian-kuadrat, pre pipa baja galvanized, Hot dipped pipa baja galvanized, coils GI / GL, PPGI / PPGL coils, roofing lambar Corrugated, sudut baja bar jeung loba lianna husus tabung tipe baja jsb ékspor taunan téh leuwih ti 100.000 ton.

parusahaan urang nuturkeun kawijakan "konsumén heula, mun narékahan pikeun kamajuan", filsafat bisnis, nu "konsumén munggaran" prinsip keur mayoritas konsumén jeung kualitas alus tur jasa pangalusna. Urang tulus hoyong ngadegkeun hubungan bisnis saling mangpaat kalayan klien ti sakuliah dunya di amprok panjang. Sakabeh staf sahiji parusahaan urang ngabagéakeun ka anjeun keur anjeun datang!

Telphone: 0086-22-68622106

Fax: 0086-22-83745870

Mobile Telepon: 0086-18722321843 (Whatsapp / Wechat)

Email: ara@tjaier.com

 


WhatsApp Online Chat !